Våra medlemmar

Vill du också bli en del av Worklandia? Kontakta oss!
Kontakt

Tiina Fjellander

Medlem

Tiina Fjellander

Läs mer om Tiina

Skapar och översätter hemsidor och hjälper företag med deras marknadsföring. Är väldigt kreativ på sociala medier, driver sin blogg ”Ihana Ahvenanmaani” om Åland samt jobbar som skribent på finska tidningar och företag. Är även egenföretagare f.o.m. februari 2019.

www.tiinafjellander.com

Minttu Vainio

Medlem

Boland Fastigheter Ab

Läs mer om Minttu

Jag kör företaget Boland som köper lägenheter och gör dom stiligare och modernare. Efter renoveringen säljer vi eller hyr ut dom. Boland är företag som erbjuder förnyade fastigheter för kunderna. Vi planerar och bygger funktionella lägenheter samt att vi behåller så mycket gamla material som möjligt och som är vettigt. Vi gör lägenheter till hem.

Samtidigt har jag också börjat med podcasten ”Kaffekobben”. Jag planerar just nu för säsong 2 och det är jätteroligt. Jag brukar säga att om man har tillräckligt många bollar i luften, så gör det ingenting om man tappar några.

Sonja Signell

Medlem

Jesper Josefsson

Medlem

Ålandsrabatten & Blissmo Ab

Läs mer om Jesper

Blissmo Ab – ett sätt för att få små företag att få en hemsida (kunder) utan att lägga ner mycket tid och pengar

ÅlandsRabatten – Ett häfte fyllt med rabatter och erbjudande till ca. 120 företag på Åland

Kontakt:

https://blissmo.ax/

Birgitta Eriksson

Medlem

Addera Mera

Läs mer om Birgitta

Jag har i mer än 20 år arbetat med att länka ihop verksamheters mål med människors prestationer. Målet är både effektivare organisationer och bättre & trivsammare arbetsmiljöer.

Idag jobbar jag som konsult med skräddarsydda uppdrag inom affärs-, individ- och organisationsutveckling. Jag har även styrelseuppdrag.

Jag tror på människans vilja och kraft. Jag vet att den som får rätt förutsättningar levererar med större precision och arbetsglädje. Jag förstår att vi ibland måste slipa på förutsättningarna. Jag vill och kan bidra till den utvecklingen.

birgitta@adderamera.ax

Mobil: +358 (0)457 343 9093

Susanne Olofsson

Delägare

Herrö Stugor

Läs mer om Susanne

Emelie Sölgén

Medlem

KREM

Läs mer om Emelie

Jag driver företaget KREM där jag erbjuder härliga och naturliga produkter för både skönhet och hygien samt produkter för den inre och den yttre hälsan. Jag hjälper också människor att skapa sina egna visioner och mål, litet som stort.

Jag erbjuder flexibla möjligheter för de som vill tjäna lite extra pengar, till de som vill utvecklas och bli en ledare inom branschen. Vi använder oss utav en global affärsplattform och hela världen som arbetsfält.

 

emeliesolgen@live.se

Harriet Bodö

Delägare

Coach Me & More

Läs mer om Harriet

Coach Me & More

Kontakt:

harriet@worklandia.fi

Coach Me & More