Medlemmar

Våra medlemmar representerar olika branscher, är i olika åldrar, de flesta är företagare och någon anställd. Här kommer våra medlemmar att presentera sig med sina egna ord.

Jesper Josefsson

Jag heter Jesper Josefsson och driver två olika företag – Blissmo Ab och ÅlandsRabatten. Blissmo är ett sätt för små företag att få en hemsida (och kunder) utan att lägga ner massa tid eller pengar. Hemsida

ÅlandsRabatten är ett häfte fyllt med rabatter och erbjudande till cirka 120 företag över hela Åland. Häftet i sin tur säljs av föreningar och skolklasser. De tjänar pengar, de som köper sparar och företagen får marknadsföring. En win-win situation strävar företaget efter. Hemsida

Harriet Bodö

En utav initiativtagarna till och delägare i Worklandia.

Brinner för att utveckla individer, och grupper, för att öka välmåendet på arbetsplatser, förbättra samarbetet inom organisationer och ge rätt verktyg för att skapa bättre resultat. Jobbar med ledarskapsutbildningar, teambuilding och konflikthantering. Är diplomerad ICF Coach, certifierad handledare inom EASI och Total SDI. Till utbildningen ekonomie magister med inriktning internationellt företagande och företagsledning. 


Driver företaget Coach Me & More sedan september 2018. www.coachmeandmore.com

Susanne Olofsson

En utav initiativtagarna till och delägare i Worklandia.

Stort intresse för företagande och entreprenörskap. Har teoretisk kunskap; ekonomie magister med inriktning på entreprenörskap och företagsledning. Praktisk erfarenhet av att själv driva företag; det första som 19-åring. Hjälpt och stöttat blivande och etablerade företagare i sin roll som företagsrådgivare vid Ålands Näringsliv. Intresserad av och har erfarenhet av projektledning, företagsadministration, textskapande, marknadsföring, skapande av hemsidor i WordPress, mm.

Besök gärna susanne.ax och LinkedIn för mera information.

Flera presentationer kommer inom kort.

Facebook-f Instagram Twitter Linkedin