Eget rum eller skrivbord?

Är du företagare och har kontoret hemma, jobbar du på distans och har kollegorna i ett annat land eller vill du helt enkelt byta miljö?

Vi har plats för dig! Hos oss kan du hyra ett eget rum, hyra ett skrivbord i ett rum som du delar med andra eller hyra skrivbord dagsvis de dagar som du har behov av en kontorsplats. 

Ta kontakt för att boka visning av lokalerna, vi bjuder gärna på en kopp kaffe!

Tillfälligt i Mariehamn – hyr skrivbord över dagen hos oss!

Pris: 20 euro per dag + moms. I priset ingår kaffe/te och tillgång till wifi. Vill du hyra under en längre tid, ta kontakt för prisuppgifter. 

I våra lokaler vistas max 10 personer, vi har tillgång till flera rum, vi garanterar att det finns gott om utrymme. Vi är måna om din och vår hälsa. Vi vill att du stannar hemma om du inte känner dig frisk – vi kommer att göra samma sak.

 

Vad är dina behov?

Eget rum

Hyr ditt eget rum. Ta kontakt för mera information, priser och för att boka visning. Vi har enskilda rum som passar för dig som jobbar ensam eller för dig som vill sitta tillsammans med ditt team. 

Skrivbord i delat rum

Hyr ditt eget skrivbord i vårt gemensamma rum. Sitt tillsammans med andra företagare och distansjobbare. Ta kontakt för mera information.

Skrivbord dagsvis

Jobbar du hemifrån eller är du mest ute hos kund? Ibland är det skönt att byta miljö någon dag nu och då. Hyr skrivbord dagsvis från oss, du väljer själv vilka dagar du bokar och bokningen kan göras samma vecka. Välkommen att ta kontakt för mera information. 

Detta ingår när du hyr eget rum eller skrivbord i gemensamt rum

Medlemskap i Worklandia

Konferensrum kostnadsfritt

Kaffe/te

Gemensam frukost och lunch varje månad

Gemenskap med andra företagare

Worklandia Community; Facebook-grupp för våra medlemmar där du alltid kan diskutera med andra medlemmar.

”Under min första tid som företagare hade jag kontorsplats hos Worklandia.
En perfekt grogrund för en ny företagare. Där fick jag möjligheten att träffa andra likasinnade företagare.”
Fredrik Rosenberg, EKO Redovisning Ab