Eget rum eller skrivbord?

Vi erbjuder kontorsplatser för långtidskontrakt (eget rum eller skrivbord i delat rum) eller dagsvis.

Är du tillfälligt i Mariehamn, kanske över dagen? Hyr kontorsplats över dagen hos oss.

Ta kontakt för att boka visning av lokalerna, vi bjuder gärna på en kopp kaffe!

Vi erbjuder dig att hyra skrivbord för en dag hos oss.

Pris: 20 euro per dag + moms. I priset ingår kaffe/te och tillgång till wifi. Vill du hyra under en längre tid, ta kontakt för prisuppgifter. 

I våra lokaler vistas max 10 personer, vi har tillgång till flera rum, vi garanterar att det finns gott om utrymme. Vi är måna om din och vår hälsa. Vi vill att du stannar hemma om du inte känner dig frisk – vi kommer att göra samma sak.

 

Vi har lediga platser!

Just nu har vi ett rum på 18 m2 och ett rum på 14 m2 ledigt. Rummen passar bra både för dig som sitter ensam och jobbar men även för er som  jobbar tillsammans (2-3 personer i samma rum).

Vi har även lediga platser i vårt gemensamma rum. Det betyder att du hyr ett skrivbord i ett rum där även andra företagare har sina skrivbord.  Ta kontakt så tittar vi på vilket alternativ som passar för dig!

Vad är dina behov?

01

Eget rum

Hyr ditt eget rum. Ta kontakt för mera information, priser och för att boka visning. Vi har enskilda rum som passar för dig som jobbar ensam eller för dig som vill sitta tillsammans med ditt team. 

02

Skrivbord i delat rum

Hyr ditt eget skrivbord i vårt gemensamma rum. Sitt tillsammans med andra företagare och distansjobbare. Ta kontakt för mera information.

03

Skrivbord dagsvis

Jobbar du hemifrån eller är du mest ute hos kund? Ibland är det skönt att byta miljö någon dag nu och då. Hyr skrivbord dagsvis från oss, du väljer själv vilka dagar du bokar och bokningen kan göras samma vecka. Välkommen att ta kontakt för mera information. 

Detta ingår när du hyr eget rum eller skrivbord i gemensamt rum

Medlemskap i Worklandia

Konferensrum kostnadsfritt

Kaffe/te

Gemensam frukost och lunch varje månad

Gemenskap med andra företagare

Worklandia Community; Facebook-grupp för våra medlemmar där du alltid kan diskutera med andra medlemmar.