Föreläsningar och kurser

Ta gärna kontakt

Skräddarsytt evenemang

Vi skräddarsyr gärna våra evenemang så det passar för dig och dina behov. Ta kontakt så berättar vi mera. 

Delta i våra evenemang

Läs gärna mera om våra evenemang och ta kontakt om du har frågor. 

Visionboard Workshop

VAD HAR DU FÖR DRÖMMAR OCH VISIONER?

Att sätta ner till pappers vad man vill uppnå, och visualisera sina drömmar är det många av oss som inte tar oss tid att göra, vi prioriterar annat i den fullspäckade vardagen. Men att visualisera det man vill uppnå och göra sina drömmar mer konkreta är en av nycklarna till att uppnå sina mål och drömmar.

Innehållet passar både för dig som är företagare eller för dig som vill fundera över dina mål för dig själv som privatperson.

Agenda och upplägg

– välkomna
– intro till visionboard övning
– gör din egen visionboard
– fika
– målformulering inklusive teori kring målsättningsarbetet.

 

Ta kontakt för offertförfrågan info@worklandia.fi

Föreläsning: Att leda sig själv som företagare

Förmågan att leda sig själv lyftes redan innan pandemin upp som en av dom viktigaste kompetenserna dom kommande tio åren. Idag är självledarskap ännu mer i fokus, och att kunna leda sig själv är “a must have” i dagens arbetsliv.

Självledarskap är en nyckelfaktor för framgångsrikt och hållbart företagande. Att kunna leda sig själv kommer liksom lite på köpet när man är företagare, men hur leder man sig själv och sitt företag?

På den här föreläsningen går vi igenom vad självledarskap är, varför det är viktigt samt hur man hållbart leder sig själv som företagare.

Efter föreläsningen har du en ökad förståelse för varför självledarskap är viktigt, hur du kan leda dig själv och ditt företag mera hållbart. Du får även med dig konkreta verktyg till ditt dagliga företagande.

 

Offertförfrågan gällande denna föreläsning skickas till info@worklandia.fi

 

Föreläsning: Maximera din synlighet på LinkedIn

LinkedIn – uppdatera din profil och maximera din synlighet

LinkedIn är det nya sättet att knyta affärskontakter, och hitta rätt information som rör din bransch och trender inom ditt arbete. LinkedIn används av företag i allt från rekrytering till att hitta nya samarbetspartners. För att synas och nå rätt målgrupp behöver man själv vara aktiv och tänka till när det gäller hur man profilerar sig och vilken bild man ger av sig själv. LinekdIn är här för för att stanna och att ha den egna profilen i skick är mer eller mindre ett måste.

Utbildningen passar för dig som vill lära dig mer om hur LinkedIn fungerar, dig som behöver uppdatera din profil för att nå ut i flödet, dig som vill profilera dig som företagare, dig som vill skapa ett varumärke på LinkedIn, dig som helt enkelt vill lära dig mer om en av dom snabbast växande platformerna för nätverkande.
Föreläsare: Harriet Bodö, (Coach Me & More, Worklandia Ab)
Ingen inbokad föreläsning just nu, men ta gärna kontakt så skräddarsyr vi en åt dig. Utbildningen kan ordnas både online via Zoom, i våra lokaler eller i era lokaler.
Offertförfrågan info@worklandia.fi

 

Lär dig göra snygga inlägg med Canva

Har du undrat hur andra företag gör när dom har så fina och avancerade inlägg på sociala medier? 

Vi har svaret! Dom använder nog programmet Canva liksom vi på Worklandia gör. Vad är då Canva och hur fungerar programmet? Det är just det den här workshopen handlar om.

 

På workshopen går vi igenom följande:

  • vad Canva är och skillnaden mellan betalversion och gratisversion
  • var man hittar olika färdiga mallar och hur man använder dom
  • hur man skapar inlägg för Facebook och Instagram
  • hur man använder olika mallar
  • hur man laddar upp egna bilder och redigerar dom 
  • hur man skapar videoklipp till Instagram stories

 

Under workshopen varvar vi skolning och konkreta exempel med praktiskt arbete. Du kommer under workshopen själv göra några egna Canva-bilder och lära dig att använda programmet direkt. Vi vet att det bästa sättet att lära sig, och komma igång snabbt med det nya man lärt sig, är att öva själv samtidigt som man lär sig nytt. På workshopen är det gratisversionen av Canva vi jobbar med och du behöver inte skapa ett konto på förhand om du inte redan har ett konto.

 

Vill du beställa en skräddarsydd kurs i Canva? Eller vill du boka in en privat kurs / vägledning? Ta gärna kontakt info@worklandia.fi

 

 

Feedback  från deltagare

”Kursen gav konkret nytta och smarta tips som jag kommer att kunna använda i mitt fortsatta LinkedIn-nyttjande.”

Fredrik Häggblom

Deltog i LinkedIn-kurs 21 augusti 2020

”Tack för din fina LinkedIn skolning! Tycker den var bra upplagd och intressant, och påminde mig om att jag behöver uppdatera en hel del där också.”

Catherine

Deltog i LinkedIn-kurs 21 augusti 2020

”Man når sina innersta tankar.”

Pia Ringwall

Deltog i visionboard workshop 6.1.2020

”Att se den klara visionboarden. Att se helheten och vad den visade – så spot on!”

Sofi

Deltog i visionboard workshop 3.12.2019

”Att bläddra i tidningar och hitta mer inspiration än jag trodde att jag skulle hitta. ”Open my mind”

Annica Brink

Deltog i visionboard workshop 6.1.2020

”Att det egentligen inte fanns så mycket instruktioner, vilket var bra! Bra med mycket tid för just att pussla ihop bilderna!”

Kadi Henell

Deltog i visionboard workshop 6.1.2020

”Roligt och intressant ett göra visionboard och var precis lika givande trots att jag har gjort det flera gånger tidigare. Bra med koppling till konkreta mål. Inte alls lätt, men nyttigt! Tack för att ni ordnade, väldigt trevligt, fin miljö och trevlig, lugn stämning.”

Alexandra Ohls

Deltog i visionboard workshop 3.12.2019