Evenemang

Ta gärna kontakt

Skräddarsytt evenemang

Vi skräddarsyr gärna våra evenemang så det passar för dig och dina behov. Ta kontakt så berättar vi mera. 

Delta i våra evenemang

Läs gärna mera om våra evenemang och ta kontakt om du har frågor. 

Utvärdera 2021 och planera 2022

Titta bakåt för att planera framåt är ett uttryck vi använder rätt ofta hos oss på Worklandia. Vi träffas regelbundet för så kallad Retrospective där vi utvärderar föregående månad och planerar kommande månad. Välspenderad timme en gång i månaden som ger både ett bra avslut på månaden och en bra start för den nya månaden. 

Ett nytt år innebär också både avslut och nystart. Vi börjar det nya året med att titta tillbaka på 2021 och utvärdera hur det gick och vad vi lärde oss. Till vår hjälp för att utvärdera 2021 använder vi Mitt Företagsår 2021 – en tillbakablick som Let Me Create tagit fram. Vi träffas torsdag 6 januari kl 10-13 för att utvärdera vårt företagarår. Vi jobbar individuellt och diskuterar i grupp. 

Onsdag 12 januari kl 18-21 träffas vi igen, denna gång har vi fokus på att planera framåt. Den här workshopen planerar vi det nya året och till vår hjälp har vi Mitt Företagsår 2022 – mål och planer som Let Me Create tagit fram. Även denna gång jobbar vi individuellt med våra egna företag och diskuterar i grupp, vi avslutar även med att sätta ett inspirerande, motiverande och tydligt mål för det nya året. Vi har sett att det vi säger högt och inför andra ger effekt. 

Ge dig själv en bra start på det nya året genom att jobba med ditt egna företag tillsammans med andra företagare och tillsammans ta första stegen mot att nå dina mål för 2022. 

Pris för två workshops och två böcker är 100€ (ex moms). Du kan även delta i en av workshoparna och då är priset 65€ (ex moms) för workshopen och två böcker. I båda workshoparna ingår kaffe/te och tilltugg samt att du får två arbetsböcker med dig hem. Du kan läsa mera om arbetsböckerna från Let Me Create här

När? 6 januari kl 10-13 och 12 januari kl 18-21

Var? Worklandias lokaler, Östra Esplanadgatan 7, Mariehamn

Pris?

  • Båda tillfällena, två arbetsböcker ingår, 100,- (ex moms) (124,- inkl moms).
  • Ett tillfälle, två arbetsböcker ingår, 65,- (ex moms) (80,60 inkl moms).

Anmälan görs till info@worklandia.fi 

Uppdatering!

Vi har beställt några extra exemplar av arbetsböckerna och har därför några fåtal platser kvar till dessa tillfällen. Därför är det ännu möjligt att anmäla sig. Men som sagt, ett fåtal platser kvar. 

 

Att leda sig själv som företagare

Förmågan att leda sig själv lyftes redan innan pandemin upp som en av dom viktigaste kompetenserna dom kommande tio åren. Idag är självledarskap ännu mer i fokus, och att kunna leda sig själv är “a must have” i dagens arbetsliv.

Självledarskap är en nyckelfaktor för framgångsrikt och hållbart företagande. Att kunna leda sig själv kommer liksom lite på köpet när man är företagare, men hur leder man sig själv och sitt företag?

På den här föreläsningen går vi igenom vad självledarskap är, varför det är viktigt samt hur man hållbart leder sig själv som företagare.

Efter föreläsningen har du en ökad förståelse för varför självledarskap är viktigt, hur du kan leda dig själv och ditt företag mera hållbart. Du får även med dig konkreta verktyg till ditt dagliga företagande.

Föreläsare är Harriet Bodö, läs mera om Harriet här

När? 8 februari

Tid? Kl 18-20

Var? Worklandias lokaler, Östra Esplanadgatan 7, Mariehamn

Pris? 60,- inkl. moms

Anmälan görs till info@worklandia.fi senast den 30 januari.

LinkedIn- föreläsning

LinkedIn – uppdatera din profil och maximera din synlighet

LinkedIn är det nya sättet att knyta affärskontakter, och hitta rätt information som rör din bransch och trender inom ditt arbete. LinkedIn används av företag i allt från rekrytering till att hitta nya samarbetspartners. För att synas och nå rätt målgrupp behöver man själv vara aktiv och tänka till när det gäller hur man profilerar sig och vilken bild man ger av sig själv. LinekdIn är här för för att stanna och att ha den egna profilen i skick är mer eller mindre ett måste.

Utbildningen passar för dig som vill lära dig mer om hur LinkedIn fungerar, dig som behöver uppdatera din profil för att nå ut i flödet, dig som vill profilera dig som företagare, dig som vill skapa ett varumärke på LinkedIn, dig som helt enkelt vill lära dig mer om en av dom snabbast växande platformerna för nätverkande.
Föreläsare: Harriet Bodö, (Coach Me & More, Worklandia Ab)
Ingen inbokad föreläsning just nu, men ta gärna kontakt så skräddarsyr vi en åt dig. Utbildningen kan ordnas både online via Zoom, i våra lokaler eller i era lokaler.
Offertförfrågan info@worklandia.fi

 

Visionboard Workshop

VAD HAR DU FÖR DRÖMMAR OCH VISIONER?

Att sätta ner till pappers vad man vill uppnå, och visualisera sina drömmar är det många av oss som inte tar oss tid att göra, vi prioriterar annat i den fullspäckade vardagen. Men att visualisera det man
vill uppnå och göra sina drömmar mer konkreta är en av nycklarna till att uppnå sina mål och drömmar.

Innehållet passar både för dig som är
företagare eller för dig som vill fundera över dina mål för dig själv som privatperson.

Workshopen innehåller:
– Kort introduktion till visionboard övning
– Exempel på visionboards och effekten dom har på uppställda mål
– Du gör din egen visionboard
– Din egen plan kommande månader för att nå dina mål

-> På Worklandia, Östra Esplanadgatan 7 i Mariehamn 

Just nu har vi inte någon inplanerade workshop men vi ordnar gärna en för ditt företag, förening eller kompisgäng.

Offertförfrågan och mera information: info@worklandia.fi

Feedback  från deltagare

”Kursen gav konkret nytta och smarta tips som jag kommer att kunna använda i mitt fortsatta LinkedIn-nyttjande.”

Fredrik Häggblom

Deltog i LinkedIn-kurs 21 augusti 2020

”Tack för din fina LinkedIn skolning! Tycker den var bra upplagd och intressant, och påminde mig om att jag behöver uppdatera en hel del där också.”

Catherine

Deltog i LinkedIn-kurs 21 augusti 2020

”Man når sina innersta tankar.”

Pia Ringwall

Deltog i visionboard workshop 6.1.2020

”Att se den klara visionboarden. Att se helheten och vad den visade – så spot on!”

Sofi

Deltog i visionboard workshop 3.12.2019

”Att bläddra i tidningar och hitta mer inspiration än jag trodde att jag skulle hitta. ”Open my mind”

Annica Brink

Deltog i visionboard workshop 6.1.2020

”Att det egentligen inte fanns så mycket instruktioner, vilket var bra! Bra med mycket tid för just att pussla ihop bilderna!”

Kadi Henell

Deltog i visionboard workshop 6.1.2020

”Roligt och intressant ett göra visionboard och var precis lika givande trots att jag har gjort det flera gånger tidigare. Bra med koppling till konkreta mål. Inte alls lätt, men nyttigt! Tack för att ni ordnade, väldigt trevligt, fin miljö och trevlig, lugn stämning.”

Alexandra Ohls

Deltog i visionboard workshop 3.12.2019