Det går bra att kontakta oss för ett skräddarsytt evenemang. En visionboard workshop fungerar jättebra på tex en personaldag, temadag med väninnorna eller inom en förening. Vill du ha hjälp med att ordna ett evenemang? Vi på Worklandia är erfarna evenemangsplanerare. Ta kontakt så berättar vi mera.

Blogg eller podcast eller båda?!

12.2 och 26.2 har du möjlighet att lära dig mera om bloggande och podcasts. Evenemanget är öppet för alla intresserade.

 

Blogg eller podcast eller båda?!

 

Har du hört att bloggen är död? Kanske hörde du det redan för 5 år sedan. Faktum är att många bloggar i allra högsta grad är levande. De som orkar uppdatera regelbundet, utvecklas och bygga relationer till sina läsare har många och trogna läsare.

För många har bloggläsandet ersatts med eller kompletterats med poddlyssnande. Många drömmer också om att skapa sin egen podcast. Medan andra knappt vet vad en podd är för något.

Funderar du på att börja blogga, men vill inte bli en av dem som har en halvdöd blogg som uppdateras en gång i halvåret? Funderar du på hur din blogg kan stödja ditt företagande och skapa mervärde för dina potentiella kunder Kanske är du även nyfiken på poddvärlden; hur ser den ut, hur gör man, hur fungerar det att spela in en podd och vad bör man tänka på om man planerar att starta en podd.

Kvällen inleds med föreläsning sedan skissar du på dina egna idéer och vi diskutera i grupp utifrån deltagarnas frågeställningar gällande planeradet av en blogg eller podd. Du kommer att gå från föreläsningen med konkreta råd och tips så att du kommer vidare. Ta med papper och penna eller dator för att föra anteckningar.

 

Pris

Delta i båda föreläsningarna för 60,- (inkl moms)

Vill du endast delta i en föreläsning är priset 40,- (inkl moms) per föreläsning

I priset ingår kaffe/te och smörgås

Datum: 12.2 och 26.2

Tid: Kl 18-20

Var: Worklandia, Östra Esplanadgatan 7 i Mariehamn

Alexandra Grahn

Bloggaren Alexandra Grahn berättar om hur företag kan skapa relevant och intressant innehåll till kunder och potentiella kunder genom att blogga. Alexandra har en bakgrund som journalist och älskar allt som har med bloggar och kommunikation på sociala medier att göra.

Hur ska man tänka kring bloggande, hur skriver man så att folk faktiskt vill läsa och hur kommer man på vad man ska skriva om?

I korthet handlar det om hur man får till en bloggartikel med en rubrik som väcker nyfikenhet och skriver texter så att läsaren fastnar. Kom med du som har funderat på att starta en företags- eller föreningsblogg eller redan har en och vill ha nya tips och idéer. ”Det handlar om att sätta den du vill kommunicera med och väcka intresse hos i första rummet – aldrig ditt eget företag och dina produkter”

Datum: 12.2

Tid: Kl 18-20

 

Jennifer Sandström

Vad ska man tänka på om man planerar att starta en podcast? Konkreta tips och råd från Jennifer Sandström som har startat upp två poddar och även medverkat som gäst i flera. Jennifer ger dig tipsen du behöver så du inte själv gör de misstag som hon gjort! Under föreläsningen finns möjligheter att ställa frågor till Jennifer samt att börja planera sin egen podcast.

Jennifer är uppvuxen i norra Sverige men en längtan om att se och uppleva mer fick henne att resa världen över för att till slut hitta sin finska kärlek som tog henne till Helsingfors. Där jobbar hon idag med digital marknadsföring som egenföretagare. Hon skapar bl.a. innehåll (text och foto) både till kunder och sin egna blogg, jobbar med sökoptimering och hjälper företag att nå ut och öka konverteringen. Jennifer föreläser över videolänk.

Datum: 26.2

Tid: Kl 18-20

ANMÄLAN

Bindande anmälan. Du kan själv överlåta din plats till någon annan, meddela arrangören.

Feedback Visionboard Workshop

”Man når sina innersta tankar.”

Pia Ringwall

Deltog i visionboard workshop 6.1.2020

”Att se den klara visionboarden. Att se helheten och vad den visade – så spot on!”

Sofi

Deltog i visionboard workshop 3.12.2019

”Att bläddra i tidningar och hitta mer inspiration än jag trodde att jag skulle hitta. ”Open my mind”

Annica Brink

Deltog i visionboard workshop 6.1.2020

”Att det egentligen inte fanns så mycket instruktioner, vilket var bra! Bra med mycket tid för just att pussla ihop bilderna!”

Kadi Henell

Deltog i visionboard workshop 6.1.2020

”Roligt och intressant ett göra visionboard och var precis lika givande trots att jag har gjort det flera gånger tidigare. Bra med koppling till konkreta mål. Inte alls lätt, men nyttigt! Tack för att ni ordnade, väldigt trevligt, fin miljö och trevlig, lugn stämning.”

Alexandra Ohls

Deltog i visionboard workshop 3.12.2019