Nedan presenteras några av våra medlemmar.

Fredrik Rosenberg

EKO Redovisning Ab är en bokförings- och ekonomiadministrationsbyrå med fokus på kvalitet, service, innovation och digitalisering.

Vi erbjuder samtliga tjänster relaterade till bokföring, löneräkning och bokslut.

Kontaktuppgifter: fredrik@ekoredovisning.ax

Tiina Fjellander

Jag är uppvuxen i Satakunta i västra Finland, gift med en svensk och vi har tre barn. På Åland har vi bott i snart fyra år.

Jag älskar att skriva, skapa hemsidor och vara kreativ på sociala medier, likaså att jobba med människor och tala inför publik. Därför blev jag företagare i februari 2019 för att kunna ägna mig åt detta på heltid.

Jag brinner för att göra Åland mer känt för finska turister och hjälpa företagare med deras marknadsföring via sociala medier (finska, svenska och engelska). Jag jobbar som frilansskribent för olika finska tidningar och företag samt översätter för åländska företag och föreningar från svenska till finska – det är viktigt att turister hittar information på finska för att besöka just ditt företag! Jag bloggar också om Åland på finska (Ihana Ahvenanmaani – Mitt underbara Åland -bloggen hittar du här). På min blogg jobbar jag även med det växande marknadsföringssättet ´Influencer marketing´ genom att göra bloggsamarbete med olika företag. 

www.tiinafjellander.com

Sonja Signell

Jag har en lång arbetslivshistoria med att hjälpa och stöda folk. Detta innefattar såväl individuell som
gruppverksamhet. Jag har arbetat med bland annat inom handledning, rådgivning, coaching,
stresshantering, mental träning och medveten närvaro (mindfulness). Därtill har jag erfarenhet av
ledarroll från tidigare arbetsplats.

Jag är utbildad sjuksköterska med inriktning i psykiatri och magister i folkhälsovetenskap. På senare
år har jag utbildat mig till mental tränare, mindfulnessinstruktör och diplomerad ICF coach.
Jag motiveras av att hjälpa människor till förändring, det kan gälla stort som smått.

Företag- Baltic MT

Telefon 0503013332

Jesper Josefsson

Jag heter Jesper Josefsson och driver två olika företag – Blissmo Ab och ÅlandsRabatten. Blissmo är ett sätt för små företag att få en hemsida (och kunder) utan att lägga ner massa tid eller pengar. Hemsida

 

ÅlandsRabatten är ett häfte fyllt med rabatter och erbjudande till cirka 120 företag över hela Åland. Häftet i sin tur säljs av föreningar och skolklasser. De tjänar pengar, de som köper sparar och företagen får marknadsföring. En win-win situation strävar företaget efter. Hemsida

Harriet Bodö

En utav initiativtagarna till och delägare i Worklandia.

Brinner för att utveckla individer, och grupper, för att öka välmåendet på arbetsplatser, förbättra samarbetet inom organisationer och ge rätt verktyg för att skapa bättre resultat. Jobbar med ledarskapsutbildningar, teambuilding och konflikthantering. Är diplomerad ICF Coach, certifierad handledare inom EASI och Total SDI. Till utbildningen ekonomie magister med inriktning internationellt företagande och företagsledning. 

Driver företaget Coach Me & More sedan september 2018. www.coachmeandmore.com

Susanne Olofsson

En utav initiativtagarna till och delägare i Worklandia.

 

Stort intresse för företagande och entreprenörskap. Har teoretisk kunskap; ekonomie magister med inriktning på entreprenörskap och företagsledning. Praktisk erfarenhet av att själv driva företag; det första som 19-åring. Hjälpt och stöttat blivande och etablerade företagare i sin roll som företagsrådgivare vid Ålands Näringsliv. Intresserad av och har erfarenhet av projektledning, företagsadministration, textskapande, marknadsföring, skapande av hemsidor i WordPress, mm.